foto

Karina Plachetka

  • nar. 18.11.1975 (44 let)
    Strzelce Opolskie, Opolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2017 Tatort - Level X (TV film)
2016 24 týdnů
2014 Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
Tatort - Verfolgt (TV film)
2013 Dvě matky
2011 Fernes Land
2010 Robert Schumanns verlorene Träume (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
2004 Land's End (TV film)

TV seriály

2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Full House (S17E06)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Ewig Dein (E01)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky