foto

James Moran

  • nar. 1972
    York, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Blood Shed
2016 Minutes Past Midnight
2015 Ghosting
2012 Tower Block
Zevláci vs. Zombíci
2011 Halloween: H33
2006 Izolace
2004 Cheap Rate Gravity

TV seriály

2015 Bez hranic (TV seriál)
Executioner (S03E06)
2009 Pravěk útočí (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S03E02)
Torchwood (TV seriál)
Day Three (S03E03)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Ohně Pompejí (S04E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Blood Shed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace