foto

Victoria Racimo

  • nar. 26.12.1950 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bílý tesák 2
1993 Cooperstown (TV film)
1987 Ernest na táboře
1986 Nebezpečné území
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1983 Ghost Dancing (TV film)
1981 Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
Horalové
1979 Proroctví
1977 Green Eyes (TV film)
High Velocity
1975 G.I. Executioner
Search for the Gods (TV film)
1973 Den delfína
1972 Journey Through Rosebud
1971 Red Sky at Morning
1970 Magic Garden of Stanley Sweetheart, The
1968 What's So Bad About Feeling Good?

TV seriály

1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace