foto

Aislinn Derbez

  • nar. 18.3.1987 (33 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Aislinn Derbez se narodila v Mexiku kde se věnuje převážně herectví a modelingu. Narodila se v herecké rodině rodičům Eugenio Derbez a Gabriela Michelová. Na dráhu modelky se vydala ve svých patnácti letech. Žila také v New Yorku kde  studovala na umělecké škole School of Visual Arts a herecké škole Actors Studio. V roce 2009 se vrátila spět do rodného Mexika kde se začala naplno věnovat herectví. Zatím natočila pět filmů a účinkovala či účinkuje v pěti mexických seriálech.  U nás jí můžete vidět ve filmu Přijde letos Ježíšek? z roku 2013.Ve volných chvílích se také věnuje malování, sochařství, fotografii, tanci a jízdě na horském kole.

Perconty

Herecká filmografie

Filmy

2019 Přes hranici
2017 Hazlo Como Hombre
Win It All
2016 Compadres
Macho
Que Pena Tu Vida
2015 A la Mala
Estar o no estar
2014 La viña
Yerbamala
2013 Přijde letos Ježíšek?
Sobre ella
2012 Abolición de la propiedad
Cielo en tu Mirada, El
2010 Atentado, El
Te presento a Laura

TV seriály

2020 Květinový dům (TV seriál)
PETÚNIE (symbol prohnanosti) (S03E01)
2019 Šest pěstí (TV seriál)
Prázdnota (E08)
Mezi dvěma světy (E07)
Shledání (E06)
další epizody (8)
Květinový dům (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
MACEŠKA (symbol úvahy) (S02E09)
HELIKÓNIE (symbol plodnosti) (S02E08)
další epizody (10)
2018 Květinový dům (TV seriál)
MÁK (symbol vzkříšení) (S01E13)
HULEVNÍK (symbol útrap) (S01E12)
ORCHIDEJ (symbol chtíče) (S01E11)
další epizody (13)
2017 Easy (TV seriál)
Rozruch (S02E03)
2016 Easy (TV seriál)
Controlada (S01E04)
2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2012 Promesa, La (TV seriál)
2010 Minondo, Los (TV seriál)
2009 Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 De Viaje Con Los Derbez (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)