foto

Nick Savage

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Le Grand pardon II
1990 Impuls
1989 Noci v Harlemu
1988 Cesta do Ameriky
Čistý a střízlivý
1987 Carly v akci (TV film)
Chladná ocel
You Talkin' to Me?
1985 Noc hrůzy
1984 Pátek třináctého 4
1982 Pátek třináctého 3
1981 Born to Be Sold (TV film)

TV seriály

1990 Swamp Thing (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace