foto

Andrea Deck

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2017 Instrument of War
2015 Creditors
Milenci v čase
2013 Konzultant
Paganini: The Devil's Violinist
2012 Bídníci

TV seriály

2018 The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Beszel (E01)
2016 The Crown (TV seriál)
Assassins (S01E09)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace