foto

Kristo Salminen

  • nar. 21.8.1972 (46 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Børning 2
Láska a hněv
Pimein hetki
2013 8-Ball
Taskuparkki
2012 Cesta na sever
Index lásky
Jussi Vares: Nebezpečná hra
Odhalený přístav
2011 Kotirauha
Ticho
2009 Rööperi
Tuntematon sotilas (TV film)
2007 Maan mitta (TV film)
2006 Unna a Nuuk
2000 Apinajuttu
Hylätyt talot, autiot pihat
Pako punaisten päämajasta (TV film)
1999 Rukajärven tie
1998 Hiekkamorsian
Polykačka ohně
1995 Ruuvimies (TV film)
1990 Siisti homma (TV film)
1989 Musta enkeli
1986 Lumikuningatar
1985 Da Capo
1980 Prologi (studentský film)

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Reprise (S02E09)
Ope (S02E07)
Biisi (S02E06)
další epizody (7)
Ivalo (TV seriál)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Priorisointia (S03E04)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Uutta ja vanhaa (E09)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
Valinta (E05)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Kadonnut näky (TV seriál)
1994 Love Story (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace