foto

Jessica Richter

  • nar. 5.9.1985 (34 let)
    Troisdorf, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Kohout na víně
Podfukáři (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
Wer rettet Dina Foxx? (TV film)
2010 Barriere
2007 Gwendolyn (TV film)
2005 Kometen
Lächeln der Tiefseefische, Das
2004 V cizí kůži (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
2002 Heimatfilm! (TV film)
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ráj snů (TV film)
2000 Vrah v tobě (TV film)

TV seriály

2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Niedrige Beweggründe (S10E35)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Bratrská láska (S14E05)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Kalle kocht (TV seriál)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Most smrti (S01E01)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eigene Wege (S05E37)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky