foto

Laura Bilgeri

  • nar. 12.7.1995 (25 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mimozemská invaze
My Teacher, My Obsession
2016 Toby Goes to Camp
2014 The Silent Mountain
2010 Der Atem des Himmels

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
The Fresh Princess (S05E09)
Filleted To Rest (S05E07)
Země zločinu (TV seriál)
Das letzte Problem (E17)
2018 iZombie (TV seriál)
Goon Struck (S04E05)
2016 Bude líp (TV seriál)
Hair of the Dog (S01E09)
Alarms (S01E06)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Nervenkrieg (S09E01)

Host

TV pořady

1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky