foto

Seong-woong Park

  • nar. 9.1.1973 (46 let)
    Čchungdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Daemuga : hangwa heung
2019 Geudae ireumeun jangmi
Hoop It Up
Naeaneui geunom
2018 Ahn siseong
Haepi tugedeo
Moolgwoe
Špion, který se vydal na sever
2017 Kkoon
Mesodeu
Seokjoojeotaek salinsageon
V.I.P.
2016 Bitva o Inčchon
Geomsawejeon
Haeeohwa
2015 Moorwehan
Opiseu
Salinuiroe
2014 Haiheel
Hwangjereul wihayeo
Namjaga saranghal ddae
Yeokrin
Zzirashi : wihumhan somoon
2013 Mooseowon iyagi 2
Saikometeuri
Sinsegye
Tichý zabiják
2011 Athena: Bohyně války
Hiteu
2010 Yeouido
2009 Baekyahaeng
Jeongseungpil siljongsageon
2008 Moobangbi dosi
2006 Haebaragi
2005 Miseuteo sokeurateseu
Muyeonggeom
2004 Půvabná dívka
2003 Hwaseongeuro gan sanai
2002 KT
Zabij systém
2000 Rány pod pás
1998 Haega seojjogeseo ddeundamyun
Namja iyagi
Taeyangeun eobda
1997 Neombeo 3

TV seriály

2020 Rugal (TV seriál)
2019 Akmaga neoui ireumeul bureul ddae (TV seriál)
2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Haneuleseo naelineun ileog gaeui byeol (TV seriál)
Laipeu on maseu (TV seriál)
2017 Maentumaen (TV seriál)
2015 Rimembeo (TV seriál)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
2013 Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Kaljabi ibalsa (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
빅히트 (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
2009 Kaingwa Abel (TV seriál)
Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)
2002 Haetbit sanyang (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 놀라운 토요일 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)