foto

Buda Gulyás

  • nar. 3.7.1949 (70 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Chameleon
Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia (TV film)
2007 Megy a gőzös
2006 Szabadság, szerelem
2005 Nic víc než sex
2000 Mai mesék: Egy kis szívesség (TV film)
1996 A három testőr Afrikában
1991 Hamis a baba
1990 Öld meg a másik kettöt (TV film)
1988 Oszvald képmása (TV film)
1987 A Palika (TV film)
A nap lovagja (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Charley nénje (TV film)
Földi kacaj (TV film)
1985 Podzimní almanach
1983 Klapka légió (TV film)
Macbeth (TV film)
1980 Szamuráj
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)

TV seriály

2000 Színház az egész... (TV seriál)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
Az örökség (E01)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1978 Csúzli (TV seriál)

Dokumentární

2002 Századfordító magyarok (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Schůzka s Venuší

Dokumentární

2007 Digitális valóság a filmben

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kölcsönlakás

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace