foto

Lesley Dunlop

  • nar. 10.5.1956 (63 let)
    Newcastle, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 My Uncle Silas II (TV film)
2002 Alias Albert Walker
1998 Tess z D'Urbervillů (TV film)
1995 Rich Deceiver (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Třináct u stolu (TV film)
1983 Waters of the Moon (TV film)
1982 Deadly Game (TV film)
1981 Klub příšer
1980 Sloní muž
1979 Tess
1977 Heydays Hotel (TV film)
Malá noční hudba
1974 Haunted: The Ferryman (TV film)
The Gathering Storm (TV film)

TV seriály

2001 My Uncle Silas (TV seriál)
1999 Pure Wickedness (TV seriál)
1997 Phoenix and the Carpet, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 Our Mutual Friend (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky