foto

Brit Gülland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tod in Istanbul (TV film)
2006 Laura a její vánoční hvězdička (TV film)
2004 Laura a její hvězdička
2002 Du bist mein Kind (TV film)
1999 Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)
1982 Romance a Amélií

TV seriály

2014 Der Lehrer (TV seriál)
Einfach meine Freundin vögeln (S02E04)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky