foto

Christian Rauth

  • nar. 9.5.1950 (69 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Podnájemnice
2011 Vie en miettes, La (TV film)
2010 Monsieur Julien (TV film)
2008 Ledová vášeň (TV film)
1998 Tout le monde descend
1997 Lauriers sont coupés, Les (TV film)
1996 Je m'appelle Régine (TV film)
Rozmary řeky
1995 Pour une vie ou deux (TV film)
1993 Pepita (TV film)
1992 Fou de foot (TV film)
Omnibus
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
1990 Vítejte na palubě
1988 Face de l'ogre, La (TV film)
1987 Charlie Dingo
Irena et les ombres
La nuit du coucou (TV film)
1985 Naléhavý případ
1984 Ulička barbarů
Ztráta paměti (TV film)
1980 Oeil du maître, L'

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
La Pêche miraculeuse (S07E03)
2017 Nina (TV seriál)
Love song (S03E05)
2016 Origines (TV seriál)
Un parfum d'Amérique (S02E06)
L'Amour d'une mère (S02E05)
Le dessous des cartes (S02E04)
další epizody (6)
2015 Chérif (TV seriál)
Pressions (S02E02)
2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dragon noir (S01E05)
Le fils de la lune (S01E04)
další epizody (6)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Roméo et Juliette au camping (S02E06)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
La Belle Vie (TV seriál)
La Vocation d'Adrienne (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Florentine, La (TV seriál)
1989 Agence, L' (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Manteau de Saint Martin (E28)
Le Cimetière des durs (E23)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Bratr a sestra (TV film)
1992 Omnibus

TV seriály

2002 Père et maire (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky