foto

Sarah Hannemann

  • nar. 18.3.1990 (30 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viele Kühe und ein schwarzes Schaf (TV film)
2012 Unrated 2: Scary as Hell
2002 Pomoc, já jsem kluk!

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zerbrochen (S18E05)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Aschenputtel (S04E13)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Dickes Mädchen (S09E15)

Dokumentární

2013 Akta Medicejů (TV seriál)
Münchhausen - Die Geschichte einer Lüge (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky