foto

Matt Bettinelli-Olpin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Southbound
2012 V/H/S
2009 Alpha Geek, The
2008 Hancock
2001 White Power (TV film)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Southbound
2012 V/H/S

Režijní filmografie

Filmy

2019 Krvavá nevěsta
2014 Zrození ďábla
2012 V/H/S

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Southbound
2012 V/H/S

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace