foto

Wendy Glenn

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
2015 500 Miles North
World War Dead: Rise of the Fallen
2014 Křišťálová lebka (TV film)
2011 11-11-11
You're Next
2010 Waking Madison
2009 Mercy
2008 Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti (TV film)
Nedůstojná smrt (TV film)
1996 Blinde, Der (TV film)

TV seriály

2011 Trivial Pursuits of Arthur Banks, The (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Lokace: Los Angeles (S05E06)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudná nevěra (S07E07)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Přechodové rituály (S02E07)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace