foto

Joan Frank Charansonnet

  • nar. 17.7.1971 (47 let)
    La Vall de Santa Creu, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pàtria
2011 Ushima Next
2007 Jo, el desconegut (TV film)
Próxima
Trois baisers et 1000 de plus
2002 Viento del pueblo: Miguel Hernández (TV film)
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
1994 Barcelona

TV seriály

2012 Toledo (TV seriál)
2010 Inocentes (TV seriál)
La Riera (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)

Dokumentární

2008 Made in Próxima

Režijní filmografie

Filmy

2017 Pàtria
2011 Ushima Next

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pàtria

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace