foto

Valentina D'Agostino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Libero Grassi (TV film)
2012 Posti in piedi in paradiso
2011 Il sesso aggiunto
La donna che ritorna (TV film)
2007 Ma chi l'avrebbe mai detto... (TV film)

TV seriály

2016 Mafie vraždí jenom v létě (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (10)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
další epizody (8)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2010 Le cose che restano (TV seriál)
2008 Io e mio figlio - Nuove storie per il commissario Vivaldi (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace