foto

Valentina D'Agostino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cambio tutto!
2018 Libero Grassi (TV film)
2012 Posti in piedi in paradiso
2011 Il sesso aggiunto
2007 Ma chi l'avrebbe mai detto... (TV film)
2006 Mio miglior nemico, Il

TV seriály

2019 Il Silenzio dell'Acqua (TV seriál)
2016 Mafie vraždí jenom v létě (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (10)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
další epizody (8)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2011 La donna che ritorna (TV seriál)
Un passo dal cielo (TV seriál)
2010 Io e mio figlio - Nuove storie per il commissario Vivaldi (TV seriál)
Le cose che restano (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)