foto

Isabella Hofmann

  • nar. 11.12.1958 (61 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
Next Door
2014 Sugar Daddies
West End
2013 Dreamer
2010 Sex Tax: Based on a True Story
Varieté
2009 Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2007 Pandemie (TV film)
2006 Little Chenier
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
Havárie letu 323 (TV film)
Hlava nehlava (TV film)
2001 Okouzlení vrahem
2000 Homicide: The Movie (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
1999 The Promise (TV film)
1998 Kolonie (TV film)
Pes zabiják (TV film)
1997 Tátou proti své vůli (TV film)
Za každou cenu (TV film)
1996 Zvrácená touha (TV film)
1995 Dobrodružství malé pandy
She Fought Alone (TV film)
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1991 Do cizích rukou (TV film)
Saturday's (TV film)
1990 Nástraha
1988 The Town Bully (TV film)
1987 Independence (TV film)
Opravdoví muži

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Cats, Ballet, Harvey Specter (S08E06)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
River of Time (S01E14)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Just Happens to Live Here! (S01E01)
The Flash (TV seriál)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fallout (S01E14)
The Nuclear Man (S01E13)
Prozíravost (TV seriál)
Meat (S03E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Respekt (S04E12)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Never Let Me Go (S01E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Epilogue (S07E06)
From Childhood's Hour (S07E05)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bokovka (S07E20)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Životní zkouška (S01E03)
Zapomenutí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Pošramocená povinnost (S06E04)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Verdict (S02E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Pieces of You (S04E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zachraň mě (S04E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Lefty Call (S06E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lovci lidí (S02E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Secrets and Lies (E06)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál)
Těžké časy (S09E19)
Co když... (S09E18)
Nejlepší přítel (S09E12)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)
JAG (TV seriál)
Tepová frekvence (S09E10)
Pas de Deux (S08E23)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
další epizody (7)
2002 Firefly (TV seriál)
Únos (E05)
JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Když se lano přetrhne (S08E09)
Připraveni, nebo ne (S08E08)
další epizody (8)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
What Child Is This? (S05E17)
Gideon's Crossover (S05E16)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Plný dům (S01E10)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Stand by Me (S05E14)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Naming Names (S05E03)
Separation Anxiety (S05E02)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Velká hra začíná (S03E02)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Boys, The (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Temptation (S01E15)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky