foto

Šima Iwašita

  • nar. 3.1.1941 (78 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Toilet no Kamisama (TV film)
2010 Chushingura〜Sono Otoko, Oishi Kuranosuke (TV film)
2007 Akanezora
2003 Spy Sorge
1998 Gokudó no onnatači: Kedžime
Ohaka ga nai!
1997 Seto'uči moonlight serenade
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
Kiri no šigosen
1995 Gokudó no onnatači: Akai kizuna
Šaraku
1994 Shin gokudo no onna-tachi: horetara jigoku
1993 Kozure Ókami: Sono čísaki te ni
Šin Gokudó no onnatači: Kakugošii ja
1992 Taira no Kijomori (TV film)
1991 Kageró
Šin gokudó no onnatači
1990 Gokudó no onnatači: Saigo no tatakai
Minamoto no Jošicune (TV film)
Šónen džidai
1989 Sakura no ki no šita de
1986 Gokudó no onnatači
Samuraj Gonza
1985 Ma no toki
Seidžo densecu
Šokutaku no nai ie
1984 Seto'uči šónen jakjú dan
1983 Meisó čizu
1982 Kirjúin Hanako no šógai
Kono ko no nanacu no oiwai ni
Obvinění
1981 Akurjótó
1978 Kičiku
Kumokiri Nizaemon
Seishoku no ishibumi
1977 Opuštěná dívka Orin
1975 Sakura no mori no mankai no šita
1974 Himiko
Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
1973 Kaseki no mori
1971 En to iu onna
Kuro no šamen
Naikai no wa
Saraba okite
Sitto
Ticho
1970 Buraikan
Kage no kuruma
Sono hito wa jokyoshi
1969 Dekkai dekkai jaró
Dny a měsíce
Dvojí sebevražda v Amidžimě
Nanacu no kao no onna
Rudá Hříva
Waga koi waga uta
1968 Gion matsuri
Sóšun
1967 Akane-gumo
Gekirjú
Utage
Čiekošó
1966 Danrjú
Inoči hateru hi made
Kinokawa
Ohana han
Ohana han: Dai ni bu
Shokei no shima
1965 Daikon to nindžin
Danšun
Jukiguni
Kemono no ken
Suteki na konbanwa
1964 Baka ga tanku de jatte kuru
Dódžó jaburi
Goben no cubaki
Iikagen baka
Zoku Haikei Tennó heika-sama
Úkladná vražda
1963 Ano hito wa ima
Kaze no šisen
Kekkon no sekkei
Kekkonšiki kekkonšiki
Koto
Utae wakódotači
Šitó no densecu
1962 Chuť makrel
Harakiri
Kigeki: Detatoko šóbu – "Čindžarara monogataro" jori
Kjóko no hacukoi: Hačidžúhačija no cuki
Randžaradžara monogatari
Senkjaku banrai
1961 Ano nami no hate made
Ano nami no hate made: Kankecuhen
Ano nami no hate made: Kóhen
Júhi ni akai ore no kao
Kjógešó
Kódžin kódžicu
Uzu
Waga koi no tabidži
1960 Fuefukigawa
Kawaita mizuumi
Mahiru no wana

TV seriály

2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
2014 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.3 (S03E03)
2006 Hanayome wa Yakudoshi (TV seriál)
2002 Nacu no hi no koi: Summer time (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
1994 Joru ni dakarete (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1986 Nippon Academy šó (TV pořad)
1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1978 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce