foto

Alina Janowska

  • nar. 16.4.1923
    Varšava, Polsko
  • zem. 13.11.2017 (94 let)
    Warsaw, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Poslední akce
2008 Niezawodny system
2002 Wszyscy swieci (TV film)
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
1991 Femina
Kontrolované hovory
V.I.P.
1985 Ach, Karle
Milosc z listy przebojów
1976 Dulscy
1970 Datel
1968 Pozarowisko (TV film)
1967 Poradnik matrymonialny
1963 Žabec
1961 Samson
Čas minulý
1960 Návrat
1950 Čertův žleb
1949 Skarb
1948 Osvětim
1947 Zakázané písničky

TV seriály

1997 Złotopolscy (TV seriál)
1972 Cesta za úsměv (TV seriál)
1971 Pan Autíčko a templáři (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Kavárna Rose (E04)
1965 Wojna domowa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky