foto

Ryan Francis

  • nar. 8.1.1977 (43 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Craft
Hell on the Border
Ice Cream in the Cupboard
2013 Sexy Evil Genius
2007 Urban Decay
2004 Rovnou do pekel
2001 Social Misfits
2000 Face the Music
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Born Bad
1998 Nowhere to Go
1996 Sticks and Stones
1991 Hook
1990 Call Me Anna (TV film)
1988 Good Ole Boy: A Delta Boyhood
Kšeft za všechny prachy
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)
Stepford Children, The (TV film)

TV seriály

2010 Skins (TV seriál)
Katie (S04E04)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dopis (S01E13)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nevinnost (S02E14)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Teenage Boy (S02E06)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Osvětlovač (S03E05)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Do Over

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Do Over

Producentská filmografie

Filmy

2016 Do Over

Host

TV pořady

1991 Where in the World Is Carmen Sandiego? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky