foto

Marc McClure

  • nar. 31.3.1957 (60 let)
    San Mateo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Imaginary Friend (TV film)
Just an American
Santa's Dog
2008 Duel Frost/Nixon
Proud American
2006 Driftwood
2005 Coach Carter
2003 Mezi námi děvčaty
2002 Hurikán
Mach 2
Malý John (TV film)
2001 Hadí stisk
Taurus (TV film)
2000 Nebezpečná hloubka
Python (TV film)
1999 Bouřka
1997 Mennovo svědomí
1996 To je náš hit!
1995 Apollo 13
Sleepstalker
1992 Tulák
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
Návrat do budoucnosti III
1989 After Midnight
Je naděje
Nevinné lži (TV film)
1988 Perfect Match, The
1987 Amazonky na Měsíci
Superman 4
1985 Návrat do budoucnosti
1984 Superdívka
1983 Superman 3
1982 Pandemonium
1981 Divné chování
1980 Ojetá auta
Superman 2
1978 I Wanna Hold Your Hand
Návrat domů
Superman
1977 James at 15 (TV film)
1976 Podivný pátek

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
Wayne Dream Team (E02)
Wayne or Lose (E01)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lepidlo (S01E12)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Dawg Days (S01E04)
2001 Smallville (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Thirsty Workers (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Mulligan's Stew (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace