foto

Eva Mazauric

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 L'Art de séduire
Le bon samaritain (TV film)
2009 Poslední na cestu
2008 Marie et Madeleine (TV film)
État de manque (TV film)
2007 La Cité radieuse
2004 Clochemerle (TV film)
Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)
Juste un peu de réconfort...
2003 Façade
Osmose
Pierre, Paul ou Jacques...
Sauveur Giordano: Mauvaises graines (TV film)
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
1999 Premier jour de printemps
Un pur moment de rock'n roll
1998 Heureusement qu'on s'aime (TV film)
Horsain, Le (TV film)
1996 Chaudemanche père et fils (TV film)
Hubert est mort
1995 Nezapomeň, že zemřeš
1994 Mina Tannenbaum
1991 Massacres
1989 Rozchod po francouzsku

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
Ripoux anonymes (TV seriál)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Substitut (S04E14)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret ve škole (E41)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace