foto

Natalie Holt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Jehelníček
Na konci cesty
The Boy with the Topknot (TV film)
2012 Zvířata
2011 The Holding
2008 Things I Haven't Told You, The (TV film)
2007 1977
2005 Dupe

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
As I Breathe, I Trust the Cross (S02E08)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
další epizody (7)
2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (6)
2017 Kat and Alfie: Redwater (TV seriál)
Three Girls (TV seriál)
2016 Wallander (TV seriál)
Neklidný muž (S04E03)
Lekce lásky (S04E02)
Bílá lvice (S04E01)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2005 Heavy Metal Jr. (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)

Host

TV pořady

2007 Británie má talent (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace