foto

Kimberley Kates

  • nar. 15.8.1969 (49 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hidden Affairs
2016 A Mosquito-Man
2013 Sucker
2006 Zapomeň na to
2002 Highway
Two Faced
2000 Nahoru, dolů
1999 Blue Valley Songbird (TV film)
Muž s minulostí
1998 Armstrong
Charades
Stín pochybnosti
1996 Which Way to Oz
1994 Nová éra
Pornographer, The
Zmije
1993 Peklo v řetězech II
1992 Zachraň mě
1990 Sporting Chance (TV film)
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Nebezpečná láska
1987 Venus Flytrap

TV seriály

1999 Čarodějky (TV seriál)
Strach (S01E13)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
The Byrds of Paradise (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Kocour Raplík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Robbery (S01E03)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace