foto

John D'Leo

  • nar. 1995
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paterno (TV film)
2017 Lost Cat Corona
2015 Jack of the Red Hearts
2014 Nezlomný
2013 Mafiánovi
2012 Murt Ramirez Wants to Kick My Ass
Tohle je ráj
2011 Dirty Movie
2010 Poldové
2009 Nejlepší z Brooklynu
2008 Wrestler

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zásah (S07E14)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Can Be Heroes (S03E11)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Všechno nejhorší (S01E04)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Tape Delay (E07)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Annihilated (S08E20)
2006 Life on Mars (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace