foto

Vanja Cernjul

  • nar. 3.6.1968 (52 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Here Today
2019 Janje
2018 Dokonalost
Šíleně bohatí Asiati
2014 Adult Beginners
2013 Učitelka angličtiny
2011 Táta
Violet & Daisy
2010 Matka na ulici
2009 Can Openers (TV film)
City Island
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
Chvilkové zatmění
2007 Where God Left His Shoes
2006 Forgiven
Kubuku Rides (This Is It)
Libertas
Sebevrazi - Love story z onoho světa
Things That Hang from Trees
2005 Vieni via con me
2003 Konec dětství
Poslední bojovník
2002 Americké psycho 2
2001 Rain
2000 The Photographer
Zrůda Ed Gein
1999 Vezmu tě tam
1998 Bleach
Fishbelly White
1995 Prolazi sve
Vidimo se (TV film)
1994 Between Zaghlul and Zaharias

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Au Reservoir (S01E07)
Why Me? (S01E06)
další epizody (7)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Hadí podmínky (S02E06)
Ukolébavka (S02E05)
Nechť započne práce boží (S02E04)
další epizody (4)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Marco Polo (TV seriál)
V nebeském právu (S01E10)
Bod zlomu (S01E08)
Čtvrtý krok (S01E04)
další epizody (4)
Red Band Society (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (13)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Nic, co nevyřeším útěkem (S03E08)
Zapomeňte na sledě (S03E07)
Bonbonek (S03E02)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Jablečný bong (S02E04)
Bonbónová země (S02E03)
Twitter (S02E02)
další epizody (4)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Případ vážné administrativní chyby (S02E06)
další epizody (8)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (11)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
Případ ukradeného spermatu (S01E07)
Případ krásné vyděračky (S01E06)
další epizody (8)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Nástupce (S02E13)
Patnáct minut slávy (S02E12)
Lež má krátké nohy (S02E11)
další epizody (4)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (20)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)

Dokumentární

1992 Mozart 1991
Mozart 1991

Producentská filmografie

Dokumentární

1992 Mozart 1991

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky