foto

Jarmo Porola

  • nar. 29.3.1943
    Lapua, Finsko
  • zem. 17.5.2005 (62 let)
    Nueva Andalucia, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Jeesus Kristus Supertähti (divadelní záznam)
1965 Agentti 000 ja herra K. Sormi (TV film)

Dokumentární

1982 Väliasemalla Veikko Lavi (TV film)
1980 Toivo Kärki, unta ja totta (TV film)
1972 M. A. Numminen tunnelmassa (TV film)
Tolonen (TV film)
1971 Juoigamat (TV film)
Mies Shiloh'sta (TV film)
Saat kaiken (TV film)
1969 Turha taistelu (TV film)
1968 Ole! - rento retki etelän maille (TV film)

TV pořady

1982 Rauhanjuna (TV pořad)
1972 Muotiregatta, katsaus kesän 1972 muotiin (TV pořad)
1971 Läpinäkyvää - muotishow (TV pořad)
1966 Jeti (TV pořad)
Temppu eli miten matti tehdään (TV pořad)
1965 Tophit - rautalankalinnoituksen arkea ja juhlaa (TV pořad)
Yeah, yeah... rautalangat laulaa (TV pořad)
1964 Valtatie 77 (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1990 Hyvät herrat (TV seriál)
1989 Pieni ihmissydän (TV seriál)

Dokumentární

1984 Lähikuvassa Metro-tytöt (TV film)
1983 Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)
1980 Toivo Kärki, unta ja totta (TV film)
1978 Itse asiassa kuultuna - A.F. Airo (TV film)
1971 Mies Shiloh'sta (TV film)
1970 Kultainen kurjuus: Irwin Goodman lähi- ja kaukokuvissa (TV film)

TV pořady

1995 Tietopörssi (TV pořad)
1990 Tenavatähti (TV pořad)
1987 Kolmosvisa (TV pořad)
1985 Suomi Pop (TV pořad)
Thilia Thalia (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1970 Superdanny (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky