foto

Mark Ruka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mahana
2012 Baby Steps
2010 Matariki
Stolen (TV film)
2006 Číslo 2
2005 Královna řeky
V zajetí rychlosti
2004 Fracture

TV seriály

2019 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Mrtví muži nestřílejí kachny (S06E03)
2017 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Strašák (S04E03)
2009 The Cult (TV seriál)
2006 Orange Roughies (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Baby Steps

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Baby Steps

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky