foto

Mark Ruka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mahana
2012 Baby Steps
2010 Matariki
Stolen (TV film)
2006 Číslo 2
2005 Královna řeky
V zajetí rychlosti
2004 Fracture

TV seriály

2009 Cult, The (TV seriál)
2006 Orange Roughies (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Baby Steps

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Baby Steps

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace