foto

Alice Chrtková

  • nar. 5.9.1969 (48 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Černí baroni
1991 Discopříběh 2
1988 Nanečisto (TV film)
Případ se psem (TV film)
1987 Dámská jízda (TV film)
Hádání s Hadovkou (TV film)
Jak básníkům chutná život
1986 Jsi krásná (TV film)
1985 Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (TV film)
Jako jed
Náušnice (TV film)
Večeře se šampaňským (TV film)

TV seriály

1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Školka (E03)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)
Hrdlička (E05)
Patent (E04)
další epizody (6)

TV pořady

1989 Sobota v dívčí škole (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace