foto

Özcan Deniz

  • nar. 19.5.1972 (48 let)
    Ankara, Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Öteki Taraf
2016 Her Şey Aşktan
İkinci Şans
2013 Su ve Ateş
2012 Araf
Evim Sensin
Orhan Gencebay ile Bir Ömür (TV film)
2011 Ya Sonra?
2008 Mevlana Aşkı Dansı
2006 Keloğlan Kara Prens'e Karşı
2004 Neredesin Firuze
2003 Asmali konak: Hayat
O Şimdi Asker
2002 Kolay Para
1997 Yalan (TV film)
1995 Ona Sevdiğimi Söyle

TV seriály

2019 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 34 (S03E34)
Episode 33 (S03E33)
Episode 32 (S03E32)
další epizody (19)
2018 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (36)
2017 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (32)
2014 Kaderimin Yazıldığı Gün (TV seriál)
Karagül (TV seriál)
Narin En Büyük Kabusu İle Yüzleşiyor (S03E04)
Ebru'nun Beklenmedik Kararı (S03E03)
Murat Baran'ın Karşısına Çıkıyor (S03E02)
další epizody (26)
2013 Karagül (TV seriál)
Kendal, Melek'in Sonunu Getiriyor (S02E15)
Kadriye'den Beklenmedik Sürpriz (S02E14)
Özlem'den Kendal'a Kötü Sürpriz (S02E13)
další epizody (17)
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV seriál)
2009 Samanyolu (TV seriál)
2008 Aşk Yakar (TV seriál)
2007 Kader (TV seriál)
2004 Haziran Gecesi (TV seriál)
2002 Asmalı Konak (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
1995 Reyting Hamdi (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Sevimli Tehlikeli
2011 Ya Sonra?

TV seriály

2007 Kader (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)