foto

Özcan Deniz

  • nar. 19.5.1972 (47 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Öteki Taraf
2016 Her Şey Aşktan
İkinci Şans
2013 Su ve Ateş
2012 Araf
Evim Sensin
2011 Ya Sonra?
2008 Mevlana Aşkı Dansı
2006 Keloğlan Kara Prens'e Karşı
2004 Neredesin Firuze
2003 Asmali konak: Hayat
O Şimdi Asker
2002 Kolay Para
1995 Ona Sevdiğimi Söyle

TV seriály

2017 İstanbullu Gelin (TV seriál)
2014 Kaderimin Yazıldığı Gün (TV seriál)
2013 Karagül (TV seriál)
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV seriál)
2009 Samanyolu (TV seriál)
2008 Aşk Yakar (TV seriál)
2007 Kader (TV seriál)
2004 Haziran Gecesi (TV seriál)
2002 Asmalı Konak (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
1995 Reyting Hamdi (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Sevimli Tehlikeli
2011 Ya Sonra?

TV seriály

2007 Kader (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace