foto

Lisa McCune

  • nar. 19.2.1971 (48 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malá smrt
2011 Blood Brothers (TV film)
2007 One of the Lucky Ones (TV film)
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
Malá ryba
1996 Inner Sanctuary, The
1993 Body Melt
1991 Turn It Up

TV seriály

2018 How to Stay Married (TV seriál)
2015 The Divorce (TV seriál)
2013 It's a Date (TV seriál)
Reef Doctors (TV seriál)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
One Perfect Day (S05E13)
Saving Ryan (S05E12)
The Morning After (S05E11)
další epizody (13)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
In Too Deep (S04E16)
Flotsam and Jetsam (S04E15)
Live Catch (S04E14)
další epizody (16)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (13)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
A Brilliant Career (S02E11)
další epizody (13)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (13)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2000 Bramborárna (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 Soudní vyšetřovatelé (TV seriál)
1994 Homicide... 30 Years On (TV film)

Host

TV pořady

2002 Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace