foto

Robert Tessier

  • nar. 2.6.1934
    Lowell, Massachusetts, USA
  • zem. 11.10.1990 (56 let)
    Lowell, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Fertilize the Blaspheming Bombshell
1991 Fists of Steel
1989 Hoši z Beverly Hills
Komando budoucnosti
Muž jako tank
Noční přání
1987 Nikam se neukryješ
1985 Anděl se mstí
1984 Fix, The
The Lost Empire
1983 Sawyer and Finn (TV film)
1982 Double Exposure
Meč a čaroděj
1981 Tajný závod
1979 Kaktusový Jack
Miliardová hrozba (TV film)
Muži ocele
1978 Desperate Women (TV film)
Hooper
Hvězdná srážka
1977 Hlubina
Jiný muž, jiná šance
Last of the Mohicans (TV film)
1975 Breakheartský průsmyk
How Come Nobody's on Our Side?
Muž z bronzu
Zlé časy
1974 Nejtěžší yard
1973 Gentle Savage
1971 Cannon (TV film)
Outlaw Riders
Poslední jízda
Private Duty Nurses
The Jesus Trip
The Velvet Vampire
1970 Cry Blood, Apache
1969 Babysitter, The
Run, Angel, Run
Sidehackers, The
1967 Blahoslavení tanečníci
Rození smolaři

TV seriály

1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Ďábelské tupé (S01E21)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Tran Quoc Jones (S05E09)
1983 A-Team (TV seriál)
The Out-of-Towners (S01E07)
Manimal (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
That's Right, We're Bad (S01E04)
1980 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Runaway (S02E14)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Plot to Kill a City: Part 1 (S01E04)
Hart a Hartová (TV seriál)
Max in Love (S01E09)
1978 Centennial (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky