foto

Kei Tanaka

  • nar. 10.7.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hinomaru Soul
Sumaho o otošita dake na no ni: Toraware no sacudžinki
mellow
2019 Bidžin ga konkacu šite mitara
Kioku ni gozaimasen!
Ossan's Love: Love or Dead
2018 Itó-kun A to E
Sumaho o otošita dake nano ni
2017 Manhunt
2016 Bókjó (TV film)
Ossan's love (TV film)
2015 Gekidžóban Bittare!!!
Jokokuhan
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
Tošokan sensó: The Last Misson
2014 Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kamisama no Berebou (TV film)
Minasan, sajónara
Tošokan sensó
Šikeidai no 72 džikan (TV film)
2012 20-nen go no Kimi e (TV film)
Půjčovna koček
2011 Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
Ranwei Bīto
2010 Kobe Shimbun no Nanokakan
Kurosawa Eiga
Love Come
Nanase futatabi
Rabukome
Sajonara no koi (TV film)
蛇のひと
2009 Handsome suit: The TV (TV film)
Sister (TV film)
Tajomaru
2008 Homeless Chugakusei (TV film)
2007 Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
2006 Tokyo Daigaku Monogatari
2004 Ima, ai ni jukimasu
2003 Spring Story (TV film)
2001 Kroužek sebevrahů

TV seriály

2020 Kiwadoi futari: K2 (TV seriál)
Rasen no meikjú: DNA kagaku kensa (TV seriál)
Unsung Cinderella: Bjóin jakuzaiši no šohósen (TV seriál)
2019 Anata no ban desu (TV seriál)
Tokubecušú (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (20)
I Turn (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Ossan's Love: In the Sky (TV seriál)
1st Flight: Attention Please! (E01)
2018 Double Fantasy (TV seriál)
Kemono ni narenai watašitači (TV seriál)
Kenkó de bunkatekina saiteigendo no seikacu (TV seriál)
Miss Sherlock (TV seriál)
Head hunter no sugao (E03)
Ossan's Love (TV seriál)
2017 Bakumacu gurume bušimeši (TV seriál)
Itó-kun A to E (TV seriál)
Kanjo Hachi Gosen (TV seriál)
Kinban Gurume Bushimeshi! (TV seriál)
Koi ga Heta demo Ikitemasu (TV seriál)
Minšú no teki: Jo no naka, okašikunai desuka (TV seriál)
Tókjó tarareba musume (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Good Morning Call (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
Bittare!!! (TV seriál)
Heat (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Toho nanafun (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Joru no sensei (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
No Con Kid (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S01E08)
OPE.7 (S01E07)
OPE.6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
2010 Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Kimi no Sei (TV seriál)
2008 Muri na Renai (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Boku no aruku miči (TV seriál)
Mo Hitotsu no Sugar & Spice (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)
Tokyo Friends (TV seriál)
Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky