foto

Zoe McLellan

  • nar. 6.11.1974 (44 let)
    La Jolla, California, USA

Biografie

Zoe McLellan se narodila 6. listopadu roku 1974 v La Jolla, ve státě Kalifornie, ale vyrostla ve státě Washington. Její rodiče se rozvedli. Má nevlastního bratra Nathana z otcovy strany a nevlastního bratra Jeremyho a mladší nevlastní sestru Cassie z matčiny strany. Zoe se stala královnou výročního setkání absolventů střední školy South Kitsap v Port Orchardu, ve státě Washington.

Zoe dostala první šanci ve filmu OPUS PANA HOLLANDA (1995). Stejně jako mnoho jiných začínajících hereček, musela platit své účty hlavně z televizních vystoupení a reklam. Nakonec zaznamenala úspěch a byla vybrána do role ve filmu DRAČÍ DOUPĚ (2000).

V následujícím roce byla obsazena do role P.O. Jennifer Coates v populárním seriálu JAG, kde vydržela do roku 2005 a v roce 2007 vzala roli v dalším seriálu DIRTY SEXY MONEY jako manželka hlavní postavy.

V roce 2008 pózovala nahá pro magazín Allure.

ಠ_ "sankacoffee" ಠ

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mean Queen (TV film)
2013 Back to L.A.
2011 One Fall
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 House Rules (TV film)
Reunion
2006 Mezi nebem a zemí
2000 Dračí doupě
M.K.3 (TV film)
1999 Mám prostě pech
Pavučina lží
The Wrong Girl (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
Rande
1995 Opus pana Hollanda
1994 Fiktivní zločiny

TV seriály

2019 Prezident v pořadí (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Outbreak (S02E03)
Sting of the Tail (S02E02)
One Year In (S02E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Brooklyn Housing (S07E05)
The Statue (S07E02)
Quid Pro Quo (S06E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Theo (S18E08)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Noc s nepřítelem (S02E24)
Třetí muž (S02E23)
Potřebujeme pomoc (S02E22)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sesterské město 1. část (S13E12)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Billy a kluk (S02E10)
Temná hodina (S02E09)
další epizody (24)
Prozíravost (TV seriál)
Brainstorm (S03E11)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
Hon na duchy (S01E09)
Láska bolí (S01E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans II. (S11E19)
New Orleans I. (S11E18)
2010 Dr. House (TV seriál)
Balast (S06E20)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Convertible (S02E11)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Summer House (S02E07)
The Injured Party (S02E06)
další epizody (8)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (9)
2005 JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Tým snů (S10E21)
Neznámý voják (S10E20)
další epizody (7)
2004 JAG (TV seriál)
V sousedství (S10E08)
Tábor Delta (S10E07)
Pořádně velká loď (S10E06)
další epizody (19)
2003 JAG (TV seriál)
Veselé vánoce (S09E11)
Tepová frekvence (S09E10)
Rána do týla (S09E09)
další epizody (18)
2002 JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Když se lano přetrhne (S08E09)
Přísně tajné (S08E07)
další epizody (11)
2001 JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strašidlo z paluby dvanáct (S06E25)
Dobrá pastýřka (S06E20)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Dokumentární

2001 Making of 'Dungeons and Dragons', The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace