foto

Laurent Olmedo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Mystères de la Basilique (TV film)
Vrahův advokát (TV film)
2016 Camping 3
Rappelle-toi (TV film)
2012 Moi à ton âge (TV film)
2011 Dobývání moci
Gang Story
2010 Kempink 2
Le fils à Jo
2009 Lady Bar 2 (TV film)
Les Vieux sont nerveux
Za všechno může má matka
2008 Muž a jeho pes
2007 Discordance, La
Edith Piaf
Hra pro čtyři
2006 Kempink
2005 Chok-Dee
Jak sbalit super kost
Ohnivé inferno (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2004 Robinsonnes, Les (TV film)
Válka policajtů
2003 Carnets d'ados - La vie quand même (TV film)
Inquiétudes
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
Závod
2001 J'ai tué Clémence Acéra
Mausolée pour une garce (TV film)
Vices & Services
2000 Le baptême du boiteux (TV film)
1999 Fleurs de sel (TV film)
Le Boiteux: Baby blues (TV film)
Merci mon chien
Mille bornes
1997 Fille des nuages, La (TV film)
Harcelée (TV film)
Il y a des journées qui mériteraient qu'on leur casse la gueule
J'irai au paradis car l'enfer est ici
Mauvais genre
1994 Rosine

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Fatou (S01E02)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Escalade (S10E03)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 2 (S09E08)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
Le rat et la danseuse (S09E06)
další epizody (8)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Détectives (TV seriál)
Jeu de piste (S01E02)
Convictions intimes (S01E01)
Meurtres à... (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (12)
2012 Paradise kemp (TV seriál)
Western camping (S04E05)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
Toile de maître (S07E06)
další epizody (8)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Un diamant brut (S10E08)
Esprit de corps (S10E07)
Mal de mère (S10E06)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (8)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (15)
2008 Scalp (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Tu seras un homme (S04E14)
další epizody (24)
2007 Confidences (TV seriál)
Podezření (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
Žena zákona (TV seriál)
Sans mobile apparent (S11E01)
2005 Dalida (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
Un homme à la dérive - 1ère partie (S01E05)
Beauté fragile (S01E04)
další epizody (6)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Trafic de clandestins (S06E03)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky