foto

Masanobu Kacumura

  • nar. 21.7.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
Nanacu no kaigi
2018 Gekidžóban Kamen Raider Build – Be the One
Paddington hacu 4.50 (TV film)
Rin
2017 Hagoku (TV film)
Čó no nemuri
2016 Dareka no mokkin
Doctor X: Gekai daimon mičiko – Special (TV film)
Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
U-31
2015 Hero: Special (TV film)
Sedm statečných seniorů
Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2014 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 61 (TV film)
2013 Adži ičimonme (TV film)
Kurojuri danči
2012 Gaku (TV film)
2011 Gokudô meshi
2010 Kimi ni todoke
Sankyô no shô (TV film)
Sunao ni narenakute
Toki o Kakeru Shojo
蛇のひと
2009 Džuon: Kuroi šódžo
Ghost Town no Hana (TV film)
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
Zen
2008 Biru to doubutsuen
Nadešiko tai (TV film)
2007 Akanezora
Hero
Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
2006 Hero (TV film)
Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)
2005 Nacumeke no šokutaku (TV film)
2004 Hoteru bînasu
Mondai no nai watashitachi
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 40 (TV film)
2002 Hôtei arashi Bengoshi Inukai Bunsuke (TV film)
2001 Umi no činmoku (TV film)
1999 39 Keihó daisandžúkjú džó
1998 Kiriko no fúkei
1993 Sonatine
1991 波の数だけ抱きしめて
1990 Boku ga bjóki ni natta wake

TV seriály

2019 Heaven?: Gokuraku Restaurant (TV seriál)
Juganda hamon (TV seriál)
Čó no rikigaku: Sacudžin bunsekihan (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
2018 Last Chance (TV seriál)
Legal V (TV seriál)
2017 Janeura no koibito (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
Ueki Hitoši to nobosemon (TV seriál)
Zenrjoku šissó (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.10 (S05E10)
2016 Iyana Onna (TV seriál)
Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Keišičó nasi goreng ka (TV seriál)
Suišó no kodó: sacudžin bunsekihan (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.11 (S04E11)
OPE.10 (S04E10)
OPE.09 (S04E09)
další epizody (11)
2015 doS Deka (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Fujó no hito (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Kono Misuteri ga Sugoi! ~ Besutosera Sakka kara no Chousenjou ~ (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.11 (S03E11)
OPE.10 (S03E10)
OPE.9 (S03E09)
další epizody (11)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Saitó-san 2 (TV seriál)
dinner (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.8 (S02E08)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S01E08)
OPE.7 (S01E07)
OPE.6 (S01E06)
další epizody (8)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Madonna verude: Musume no tame ni umu koto (TV seriál)
Noriko, seoule kada (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
2009 Happy Birthday (TV seriál)
Ooka Echizen (TV seriál)
Smile (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Kansa hôjin (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
2007 Raifu (TV seriál)
2006 Taijó no uta (TV seriál)
Tokyo Friends (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Ruri no šima (TV seriál)
Slow Dance (TV seriál)
2004 Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
Šin kasóken no onna (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Hakoiri Musume (TV seriál)
Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Modoken Quill no Issho (TV seriál)
Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
2002 Bara no jujika (TV seriál)
Cocorico Miracle Type (TV seriál)
Locker no Hanako-san (TV seriál)
Omiya (TV seriál)
2001 Fighting Girl (TV seriál)
Hero (TV seriál)
Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
1999 Salaryman Kintaro (TV seriál)
1998 Kiseki no Hito (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1996 Good Luck (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)
Station (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky