foto

Tomoko Naraoka

  • nar. 1.12.1929 (89 let)
    Hirosaki, prefektura Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatara samurai
2015 Okásan no ki
2014 3 oku yen jiken (TV film)
Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
Sanokuen džiken (TV film)
2012 Kaneko Misuzu Monogatari (TV film)
2011 Izakaya moheji (TV film)
2010 Bataden: Ichibata Densha monogatari
Railways: 49sai de denša no untenši no natta otoko no monogatari
2008 Ponyo z útesu nad mořem
2006 Curibaka nišši 17
2005 Curibaka nišši 16
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
2003 Curibaka nišši 14
2002 Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
Hotaru
2000 Curibaka nišši: Eleven
1999 Poppoja
1998 Curibaka nišši 10
1997 Curibaka nišši 9
1991 Tenkawa densecu sacudžin džiken
Válka a mládí
1990 Ruten no umi
1988 Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
1987 Hotaru-gawa
1985 Haru no kane
Jaša
1984 Kuro no kairó (TV film)
1983 Černý déšť
1981 Kazunomiya sama otome (TV film)
1980 Nidžúši no hitomi (TV film) - vyp.
1978 Furimukeba ai
Hótó kapporebuši (TV film)
1977 Opuštěná dívka Orin
1972 Kaigun tokubetsu nensho hei
1970 Dode's-Ka Den
Či no mure
1968 Óda na unaveného člověka
1966 Anata no inoči
Namida ni naritai
1965 Gjangu no šózó
Čiči to musume no uta
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Hanajome wa džúgosai
Kuroi daisu ga ore o jobu
Kóge
1963 Habu no minato
Kekkon no džóken
Kiriko no tango
1962 Asu no hanayome
Harukanaru kuni no uta
1961 Maiko no džókjó
Mune no naka no hi
1959 Kamen no onna
Nirendžú no tecu
Ore wa sabišiin da
Ore wa čósen suru
Sekai o kakeru koi
1958 Joru no cuzumi
Ósaka no kaze
1955 Išigassen
Jukiko
Kokoro

TV seriály

2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
2004 Čúšingura (TV seriál)
1992 Onna wa Dokyo (TV seriál) - vyp.
1979 Nobara no Julie (TV seriál)

Dokumentární

1964 Seishun no ishibumi (TV film)
1956 Ikebana

Host

TV pořady

1978 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace