foto

Jóko Nogiwa

  • nar. 24.1.1936
    Tójama, prefektura Tójama, Japonsko
  • zem. 13.6.2017 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Icu mata, kimi to Hórí Džun zairai
2016 Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2015
2014 Hakugin Jack (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
Tochû gesha (TV film)
Trick Movie: The Last Stage, The
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Adži ičimonme (TV film)
DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
Dakishimetai! Forever (TV film)
Fuzjko Hemming no kiseki (TV film)
2012 Acui kúki (TV film)
Ryokô sakka Chaya Jirô 10: Hakone Hayakawa Satsujin Jiken (TV film)
2011 Adži ičimonme (TV film)
Kamisama no njóbó (TV film)
Kjógú (TV film)
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Ijiwaru baasan (TV film)
2009 General Rouge no gaisen
2008 Onsen maruhi daisakusen 6 (TV film)
Postman
Rokumeikan (TV film)
Team batista no eikó
2007 Asami Mitsuhiko Series 25 Himejima Satsujin Jiken (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Rikó Ran (TV film)
2006 Torikku gekidžóban 2
Triple Kitchen (TV film)
2005 Hotel Sunrise HND - Saigo no Stay (TV film)
Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
Trick Shinsaku Special (TV film)
2002 Trick: The Movie
2001 Minna no ie
2000 Šiawase kazoku keikaku
1998 Shomuni Special 1 (TV film)
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
1996 Abunai Deka ritaanzu
1994 Torarete tamaru ka!?
1992 Daireikai 3
Distant Justice
Saigo no drive
1990 Fúsen
Tanba Tecuró no daireikai 2: Šindara odoroita!!
1989 Zennin no džóken
Šasó
1988 Aoi sanmyaku '88
1987 Haikara-san ga tóru
1986 Be Free
1984 Nacufuku no eve
1980 Port Arthur
Šógunovi nindžové
1979 Midare karakuri
Ničiren
Nišimura Kjótaró travel mystery: Blue train sacudžin džiken (TV film)
1973 Hissacu šikakenin
1972 Léto lásky
1968 Otoko no okite
1967 Kangoku e no šótai
1964 Samurai větroplach

TV seriály

2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
2016 Arashi no Namida (TV seriál)
Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Hanajome Noren (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Hanayome Noren (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
2012 W no higeki (TV seriál)
2011 Hanayome Noren (TV seriál)
Karyu no Utage (TV seriál)
2010 Hanayome Noren (TV seriál)
Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Dandy Daddy? (TV seriál)
Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Oniyome nikki: Ii yu da na (TV seriál)
2006 Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
Haru to nacu (TV seriál)
Yume de Aimashou (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Denchi ga kireru made (TV seriál)
Salaryman Kintaro 4 (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Egao no hósoku (TV seriál)
Keiji ichirô (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Trick 2 (TV seriál)
2001 Big Wing (TV seriál)
Handoku!!! (TV seriál)
Honmamon (TV seriál)
Neverland (TV seriál)
Wakaresaseya (TV seriál)
2000 Kinyoubi no Koibitotachi e (TV seriál)
Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1999 Aoi Tori Syndrome (TV seriál)
Doctor, The (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)
Subarashiki Kazoku Ryokou (TV seriál)
Sweet Season (TV seriál)
1997 Best Partner (TV seriál)
Best Partner (TV seriál)
Glass no Kamen (TV seriál)
Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
Kare (TV seriál)
Miss Cinderella (TV seriál)
Shokuinshitsu (TV seriál)
1996 Adži ičimonme 2 (TV seriál)
Dear Woman (TV seriál)
Hideyoshi (TV seriál)
1995 Chonan no Yome 2 ・ Jikka Tengoku (TV seriál)
Hitonatsu no Love Letter (TV seriál)
June Bride (TV seriál)
Kimi to deatte kara (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
Sweet Home (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)
1993 Daburu kitchin (TV seriál)
Dare ni mo Ienai (TV seriál)
1992 Zutto Anata ga Sukidatta (TV seriál)
1991 Hotel Woman (TV seriál)
1989 Nacu no nagai sakebi (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
1982 Danna-sama wa 18 sai (TV seriál)
1967 Kii Hantâ (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky