foto

Simon Delaney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Damo & Ivor: The Movie
Don’t Go
2016 V zajetí démonů 2
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Amor en su punto
Love song
Pozdravy ze spermabanky
2011 Tady to musí být
2010 Rewind
2009 Navěky šťastni
Zonad
2006 Nezlomná vůle
The Commander: Blacklight (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
Spin the Bottle
2003 Hornblower III - Věrnost (TV film)
Intermission
The Halo Effect
Zonad
2002 Herci
Mystikové
2001 Disco Pigs
Klub sebevrahů
Na nose
Sedmý proud (TV film)
2000 Coolockland
David Copperfield (TV film)
Když obloha padá
Krysa
Nejlepší obchodníci
Saltwater

TV seriály

2015 Moone Boy (TV seriál)
Bells 'N' Smells (S03E05)
Unidentified Feckin' Objects (S03E04)
The Plunder Years (S03E02)
2014 Moone Boy (TV seriál)
Stags and Hens (S02E05)
Handball Duel (S02E04)
2013 Father Figure (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
další epizody (4)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
Moone Boy (TV seriál)
Men of the Houses (S01E01)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Zóna smrti (S03E02)
2009 Father & Son (TV seriál)
Roy (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
Pulling Moves (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
Poslední výstup (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Paths to Freedom (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Příběhy irských hradů (TV seriál) - vyp.
2000 Off the Rails (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky