foto

Simon Delaney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V zajetí démonů 2
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Amor en su punto
Love song
Pozdravy ze spermabanky
2011 Tady to musí být
2010 Rewind
2009 Navěky šťastni
Zonad
2006 Commander, The: Blacklight (TV film)
Nezlomná vůle
2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
Spin the Bottle
2003 Halo Effect, The
Herci
Hornblower III - Věrnost (TV film)
Intermission
Mystikové
Zonad
2001 Disco Pigs
Klub sebevrahů
Na nose
Sedmý proud (TV film)
2000 Coolockland
David Copperfield (TV film)
Když obloha padá
Krysa
Nejlepší obchodníci
Saltwater

TV seriály

2013 Father Figure (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
The Vast Abyss (S01E05)
My Adventurous Song (S01E04)
Insolence & Wine (S01E03)
další epizody (4)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
Moone Boy (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Father & Son (TV seriál)
Roy (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
Pulling Moves (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
Poslední výstup (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Paths to Freedom (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2000 Off the Rails (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace