foto

Ulla Turunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1983 Lait / Legge (studentský film)

Dokumentární

2011 Sukupolvi
2005 Pesäpuu
2003 Kivi - Paperi - Sakset
2002 Leipäpuu
2000 Viljelijän tie
1998 Elämä - ota vastaan !
1995 Luokkakuva
1991 Elämä
1989 Tien yli
1987 Koko ajan jossakin (studentský film)
1986 Kun se tapahtuu (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Sukupolvi
2005 Pesäpuu
2003 Kivi - Paperi - Sakset
2002 Leipäpuu
1998 Elämä - ota vastaan !
1995 Luokkakuva
1993 Kallion lapset
1991 Aina eikä milloinkaan
Elämä
1989 Tien yli
1985 Pajazok (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2011 Sukupolvi
2005 Pesäpuu
2002 Leipäpuu
2000 Viljelijän tie
1998 Elämä - ota vastaan !
1995 Luokkakuva
1991 Aina eikä milloinkaan
Elämä
1989 Tien yli
1987 Koko ajan jossakin (studentský film)
1986 Kun se tapahtuu (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

1995 Luokkakuva
1993 Kallion lapset
1991 Aina eikä milloinkaan
1989 Tien yli

Herecká filmografie

Dokumentární

1991 Aina eikä milloinkaan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky