foto

Alex Karras

  • nar. 15.7.1935
    Gary, Indiana, USA
  • zem. 10.10.2012 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Osudová sázka
1995 The Street Corner Kids: The Sequel
1994 Street Corner Kids, The
1984 Všemu navzdory
1982 Služebnou v Americe (TV film)
Viktor, Viktorie
1981 Nikdo není dokonalý
Porky
Word of Honor (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Jimmy B. & André (TV film)
Když se čas naplnil
1978 FM
Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
1977 Mulligan's Stew (TV film)
Šílený býk (TV film)
1975 Babe (TV film)
Great Lester Boggs, The
Win, Place or Steal
1974 Ohnivá sedla
1973 500 Pound Jerk, The (TV film)
1972 Hardcase (TV film)
1968 Papírový lev

TV seriály

1997 Tom Show, The (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Jaro (S03E06)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku - a.z.

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 NFL Monday Night Football (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace