foto

Jack Riley

  • nar. 30.12.1935
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 19.8.2016 (80 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
2006 Room 6
2005 McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
2003 Burl's
Lumpíci v divočině
2001 Přestávka: Škola mimo provoz
Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
2000 Lumpíci v Paříži
1998 Bláznivý boss
Lumpíci
1997 A Rugrats Vacation
Hříšné noci
1995 Theodore Rex
1993 Nebezpečná žena
1992 Hráč
1991 Bob Newhart Show 19th Anniversary Special, The (TV film)
1990 Payback
1989 CHUD II.
Jdi do toho!
1988 Portrait of a White Marriage
1987 Spaceballs
1986 History of White People in America: Volume II, The (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
History of White People in America, The (TV film)
Lots of Luck (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje
S hlavou v pytli
1983 Být či nebýt
When Your Lover Leaves (TV film)
1982 Frances
Love in the Present Tense (TV film)
Rules of Marriage, The (TV film)
1981 History of the World: Part I
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
1979 Butch a Sundance: Začátky
Halloween That Almost Wasn't, The (TV film)
1978 Attack of the Killer Tomatoes!
1977 Největší milovník
Závrať naruby
1976 Němý film
1974 Kalifornský holport
Odborník na banky
1973 Columbo: Kandidát zločinu (TV film)
Dlouhé loučení
The Addams Family Fun House (TV film)
Thief Who Came to Dinner, The
1971 McCabe a paní Millerová
The Todd Killings
1970 Hlava 22
1968 Mitzi (TV film)
1962 Dny vína a růží

TV seriály

2008 Easy to Assemble (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossovy námluvy (S01E24)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Práce zasraná (1. část) (S09E05)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Mathnet (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Roxie (TV seriál)
Throb (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Condo (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Šéfchirurg kdo? (S01E04)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Getting Together (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
1980 Tim Conway Show, The (TV pořad)
1975 Keep on Truckin' (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1967 Rowan & Martin's Laugh-In (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1973 The Addams Family Fun House (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace