foto

Falk Hentschel

  • nar. 26.4.1985 (35 let)
    Lipsko, Německo

Biografie

Falk svou kariéru profesionálního tanečníka započal v Londýně. Na pódiu se objevil s takovými hvězdami, jako jsou Mariah Carey, Britney Spears a Jamelia. Průlom v jeho herecké kariéře nastal v roce 2005 a to díky roli v televizním seriálu Arrested Development. V roce 2009 se objevil po boku Toma Cruise a Cameron Diaz v akčním filmu Zatím spolu, zatím živi.

Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vítejte v Marwenu
2016 Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
2013 Extrakce
Útok na Bílý dům
2012 StreetDance 2
2010 Zatím spolu, zatím živi
2006 Intelligence

TV seriály

2020 Spides (TV seriál)
Es beginnt (E08)
Der Gemini-Prozess (E07)
Die Armee (E06)
další epizody (8)
2018 Psychiatr (TV seriál)
A Fruitful Partnership (S01E02)
The Boy on the Bridge (S01E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál) - herec, a.z.
Legendary (S01E16)
River of Time (S01E14)
Leviathan (S01E13)
další epizody (7)
2015 The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 1 (S02E21)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Archanděl (S02E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Po čem kdo touží (S11E15)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Game Three (E03)
2005 Closer (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Queen for a Day (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky