foto

Nina Proll

  • nar. 12.1.1974 (45 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Die harte Kern (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Egon Schiele
Hotel Sacher (TV film)
Střed mého světa
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Traumfrauen
Už je tady zas
2014 Země zločinu: Mrtvá s jednou botou (TV film)
2013 Dampfnudelblues
Lovely Louise
Riskantní shledání
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
Was weg is, is weg
2011 Dokonalý tým (TV film)
2010 Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Tango zu dritt (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Fallen
Leo (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Antikörper
Die Quereinsteigerinnen
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 September
2002 Alles anders (studentský film)
Am anderen Ende der Brücke
Amen.
Geld macht sexy (TV film)
Ikarus
2001 Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria (TV film)
Lettre d'une inconnue (TV film)
Spiel im Morgengrauen (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Die Fremde
Přijď, sladká smrti
Tatort - Passion (TV film)
Ternitz, Tennessee
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
Severní město
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Hinterholz 8
Quintett komplett (TV film)
Single Bells (TV film)
Slidin' - Alles bunt und wunderbar
Sonnenflecken
Suzie Washington
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
Kapital, Das (TV film)
Lovers (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2005 Polly Adler (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Dokumentární

2012 S chutí do toho!
2002 Kunst gegen Gewalt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Anna Fucking Molnar

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace