foto

Christian Wibe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta
7 životů
2015 I grenseland
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
2010 Tomme tønner
2009 Mrtvý sníh

TV seriály

2017 Skam (TV seriál)
Denne talen er til deg (S04E10)
Når drar du? (S04E09)
De største loserne på skolen (S04E08)
další epizody (10)
2016 Skam (TV seriál)
Minutt for minutt (S03E10)
Det går over (S03E09)
Mannen i mitt liv (S03E08)
další epizody (22)
2015 Skam (TV seriál)
Et jævlig dumt valg (S01E11)
Jeg tenker at du har blitt helt psyko (S01E10)
Man er det man gjør (S01E09)
další epizody (11)
2012 Hellfjord (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace