foto

Tim Robbins

  • nar. 16.10.1958 (61 let)
    West Covina, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (62)

<< předchozí 1 2 3 4

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Waters
VHYes
2017 Marjorie Prime
2015 Perfektní den
2014 Vítejte u mě
2013 Nepoučitelní
2012 1942
Díky za ty dary
Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
2011 Cinema verite (TV film)
Green Lantern
2008 Město Ember
Šťastlivci
2007 Konečně spolu
Noise
Tenacious D: For the Ladies
2006 Dotkni se ohně
Králové ro(c)ku
2005 Tajemství slov
Válka světů
Zathura: Vesmírné dobrodružství
2004 Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Kód 46
Tajemná řeka
2002 Pravda o Charliem
2001 Elita
Slez ze stromu
2000 Mise na Mars
Všechny moje lásky
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Kolébka ve větru
Miluj bližního svého
1997 Není co ztratit
1994 I.Q.
Pret-A-Porter
Vykoupení z věznice Shawshank
Záskok
1993 Prostřihy
1992 Bob Roberts
Hráč
1991 Horečka džungle
1990 Cadillac se slevou
Jakubův žebřík
1989 Erik Viking
Královna krásy
Rozbouřený život
1988 Durhamští Býci
Tapeheads
1987 Pět rohů
1986 Kačer Howard
Top Gun
1985 Americká zmrzlina
Malice in Wonderland (TV film)
The Sure Thing
1984 Cínoví vojáčci
Žádná maličkost
1983 Quarterback Princess (TV film)
1976 Network

TV seriály

2019 Castle Rock (TV seriál)
Clean (S02E10)
Caveat Emptor (S02E09)
Dirty (S02E08)
další epizody (9)
2018 Tady a teď (TV seriál)
It's Here (E10)
Dream Logic (E09)
Yes (E08)
další epizody (10)
2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
další epizody (10)
The Spoils Before Dying (TV seriál)
2014 The Spoils of Babylon (TV seriál)
2012 Portlandia (TV seriál)
Brunch Village (S02E10)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Gunfight at the So-So Corral (S01E02)

Dokumentární

2020 My Darling Vivian - a.z.
2019 45 Seconds of Laughter
2017 Brčka - vyp.
2011 Revenge of the Electric Car
2010 Everyday Sunshine: The Story of Fishbone
2008 Johnny Cash's America
Speechless (TV film)
2006 Not in Our Name!
2005 The Ballad of Greenwich Village
Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
Vysílá rádio Air America
2004 Fahrenheit 9/11: A Movement in Time (TV film)
2003 Day My God Died, The
Freedom: A History of Us (TV seriál)
Příběh pop music a politiky (TV seriál)
2002 1 Giant Leap
Independent View (TV seriál)
New York at the Movies (TV film)
Nářek sněžného lva
Tim Robbins - hráč od srdce (TV film)
2001 Last Party 2000
Shawshank: The Redeeming Feature (TV film)
2000 Antitrust: Cracking the Code
Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
1999 Hidden Vulnerability: A Look Into the Making of 'Arlington Road'
1996 The Typewriter, the Rifle & the Movie Camera
1993 Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
1992 Post No Bills
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Tenacious D - To Be The Best (hudební videoklip)

Video kompilace

1992 Amazing Stories: Book Four (video kompilace)

Divadelní záznam

2005 Embedded (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2020 City of Lies
2009 Possible Side Effects (TV film)
1999 Kolébka ve větru
1995 Mrtvý muž přichází
1992 Bob Roberts

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
2012 Treme (TV seriál)
Země zaslíbená (S03E07)
2011 Treme (TV seriál)
Všechno co dělám, bude funky (S02E02)
2003 Queens Supreme (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Embedded (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1999 Kolébka ve větru
1995 Mrtvý muž přichází

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
další epizody (10)

Divadelní záznam

2005 Embedded (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
The 77th Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 The 76th Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1997 The 69th Annual Academy Awards (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever! (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1991 Comic Relief IV (TV pořad)
1990 Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(627)