foto

Suraj Partha

  • nar. 3.3.1997 (22 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Enderova hra

TV seriály

2017 Mistr amatér (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Vzpomínky zůstanou (S07E12)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Letní lásky (S07E01)
Patriot Games (S06E22)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2011 Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky